Kontakt os i dag​

Ring til os

Vil du hører nærmere omkring et tilbud? Så ring til os!

Hovednummer: 62 59 13 46

Lohals Jan-Erik

Telefon: 40 30 10 58

​Tullebølle Tommy

Telefon: 40 30 10 59

Vinduer og døre renoveres og udskiftes

Har du brug for en dygtig snedker til at restaurere dine smukke gamle vinduer og døre, eller få udskiftet dem med nogle nye, så kan Dageløkke Tømrer og Snedker ApS være det helt rigtige valg for dig. Vi hjælper ikke kun privatkunder men også gerne erhvervskunder.

Vi har mange års erfaring inden for renovering af gamle vinduer og døre samt udskiftning til nye. Den kompetente medarbejder vil altid komme med gode råd og vejledning i forhold til, hvad der bedst kan betale sig i netop dit hus. Dette gælder både rådgivning i forhold til materiale og udseende, samt mulig energibesparelse ved udskiftning af de nuværende vinduer.

Restaurering af vinduer og døre

Hvis man ønsker restaurering af de eksisterende vinduer og døre, sørger vi for, at dør- og vindueskarme bliver sat i stand hjemme hos dig. Resten af dørene og vinduerne tager vi med tilbage på vores værksted, og så leverer vi dem tilbage til dig, når de er færdigrestaurerede. 

Vores snedker har mere end 33 års erfaring inden for restaurering af vinduer og døre, og du er derfor garanteret et flot slutresultat. Ved indsætning af nye vinduer klarer vi også hulmursisoleringen, ved at bore huller i væggen og sprøjte granulat ind, for at skabe en bedre isolering.

Nye ruder

I forbindelse med udskiftning af ruder vejleder vi selvfølgelig i den bedste energiløsning til den bedste pris. Vi vejleder omkring, hvor det vil være bedre at skifte ruderne ud for at opnå en bedre energiløsning.

Hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig, ved at ringe til os på telefon 62 59 13 46 eller sende os en mail på dageloekke_ts@mail.dk.

HVEM ER VI?

Dageløkke Tømrer & Snedker ApS

CVR: 26069831

KONTAKT OS

FIND VEJ

Dageløkkevej 1
​5953 Tranekær

PARTNERE