Kontakt os i dag​

Ring til os

Vil du hører nærmere omkring et tilbud? Så ring til os!

Hovednummer: 62 59 13 46

Lohals Jan-Erik

Telefon: 40 30 10 58

​Tullebølle Tommy

Telefon: 40 30 10 59

Snedker med sans for detaljerne

Der bliver kælet for detaljerne i håndværket, når vores dygtige snedkere folder sig ud og går til værks med en ny opgave.

Ægte håndværk udføres af vores snedker

Vores professionelle snedkeruddannede medarbejdere er yderst passionerede i deres arbejde med træ i alle afskygninger. Med en snedker er du sikker på, at alle detaljerne kommer med, tager sig ud på bedste vis og i de bedste materialer, samtidigt med at opgaven er håndværksmæssigt forsvarligt udført.

Vores snedker har, foruden deres snedkeruddannelse, en bred erfaring for mange forskellige fagspecifikke opgaver.

Specialisering

Snedkernes primære opgaver omhandler udskiftning og renovering af vinduer og døre, samt andre renoveringsopgaver, men de kan selvfølgelig også bruges til andre håndværkeropgaver.

En snedker er vant til at arbejde med flere forskellige træsorter, og vil give dig en kvalificeret vejledning i, hvad der er muligt og ikke muligt.

Renoveringsopgaver

Ønsker du at bevare dine charmerende gamle vinduer eller døre, er vores snedker mere end kvalificeret til at tage sig af dem. 

Som din snedker kan vi udføre de fleste renoveringsopgaver ude på din adresse, men nogle gange er vi også nødt til at tage dem med retur til vores værksted, hvor de vil blive nøje gennemgået.

Kontakt os i dag

Har du et helt særligt projekt, som du godt kunne tænke dig at få en fagmand ind over, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. 

Vi kan lave et personligt og uforpligtende tilbud til dig enten over telefonen, eller ved at vi møde op på din adresse og kigger på opgaven først.

Kontakt din snedker på telefon 62 59 13 46 eller på dageloekke_ts@mail.dk.

​ 

HVEM ER VI?

Dageløkke Tømrer & Snedker ApS

CVR: 26069831

KONTAKT OS

FIND VEJ

Dageløkkevej 1
​5953 Tranekær

PARTNERE