Kontakt os i dag​

Ring til os

Vil du hører nærmere omkring et tilbud? Så ring til os!

Hovednummer: 62 59 13 46

Lohals Jan-Erik

Telefon: 40 30 10 58

​Tullebølle Tommy

Telefon: 40 30 10 59

Renovering af hus og sommerhus

Trænger dit hus eller sommerhus til en gennemgående renovering, eller står du overfor et mindre renoveringsprojekt, som du har brug for hjælp til, så lad Dageløkke Tømrer og Snedker ApS klare arbejdet for dig.

Vi kan klare alle former for renovation, hvad end det er udvendigt eller indvendigt, du har brug for hjælp. Vi kan samtidig også være behjælpelige, når det kommer til isolering af dit hus eller sommerhus.

Forskellige typer renovering af hus

Indvendig renovering af hus kan blandt andet bestå i renovering af gulve. Dette kan både være, hvis du har brug for at få høvlet eller slebet dine gulve, eller hvis du ønsker at få lagt et helt nyt gulv. Vi kan også hjælpe i forhold til opsætning af køkkener. Dog er dette primært en service, vi kan tilbyde allerede eksisterende kunder.

Så hvis du har fået udført arbejde af Dageløkke Tømrer og Snedker ApS tidligere, så kan vi også sagtens sætte et køkken op for dig, hvis du ønsker dette. Den udvendige renovering af hus kan blandt andet bestå i udskiftning af tagplader.

Altid kundens ønske in mente

Inden vi foretager nogen form for renovering af hus, er det meget vigtigt for os, at vi holder et møde kunde og virksomhed imellem. Her vil vi fremlægge vores idéer til renoveringen, og du vil som kunde også kunne komme med dine ønsker til, hvad der skal ske. Vi rådgiver og vejleder selvfølgelig, så det er muligt at opnå det ønskede resultat til en god og konkurrencedygtig pris.

Udfyld vores kontaktformular allerede i dag for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.​

HVEM ER VI?

Dageløkke Tømrer & Snedker ApS

CVR: 26069831

KONTAKT OS

FIND VEJ

Dageløkkevej 1
​5953 Tranekær

PARTNERE