Kontakt os i dag​

Ring til os

Vil du hører nærmere omkring et tilbud? Så ring til os!

Hovednummer: 62 59 13 46

Lohals Jan-Erik

Telefon: 40 30 10 58

​Tullebølle Tommy

Telefon: 40 30 10 59

Nyt tag og renovering af tag

Taget på dit hus er én af de ting, der desværre ikke holder for evigt. Står du og skal have nyt tag på, vil vi gerne hjælpe dig.

Du får hele pakken

Hos Dageløkke Tømrer & Snedker kan vi lave nærmest alle former for nyt tag - lige fra skifertag til glaserede tagtegl. Når vi går igang, kan vi også lave både nyt undertag, spær, isolering og andre relaterede ting om nødvendigt. Tagrenderne må heller ikke glemmes, så dem hjælper vi selvfølgelig også gerne med.

Ønsker du at tilbygge med en ny kvist, et spir eller andre generelle ændringer på formen i forbindelse med nyt tag, klarer vi let denne opgave også.


En god vejledning er vigtig

Det er ikke alle typer af nyt tag, der passer lige godt til forskellige bebyggelser. Hos Dageløkke Tømrer & Snedker står vi klar til at råde og vejlede dig til det rette valg af tag, isolering og andre materialer, der skal bruges i forbindelse med opsætning af nyt tag.

En samlet pakke

Aftalen forventningsafstemmes selvfølgelig, således at vi er enige om, hvad der skal laves og, hvordan du ønsker det endelig resultat skal blive både i forhold til pris, materialer og udseende.

Kontakt os i dag, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på nyt tag. Vi tager gerne ud og tilser opgaven inden, vi laver det endelige tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 62 59 13 46 eller skrive på dageloekke_ts@mail.dk.

HVEM ER VI?

Dageløkke Tømrer & Snedker ApS

CVR: 26069831

KONTAKT OS

FIND VEJ

Dageløkkevej 1
​5953 Tranekær

PARTNERE