Kontakt os i dag​

Ring til os

Vil du hører nærmere omkring et tilbud? Så ring til os!

Hovednummer: 62 59 13 46

Lohals Jan-Erik

Telefon: 40 30 10 58

​Tullebølle Tommy

Telefon: 40 30 10 59

Nybyg

Ønsker du at få bygget et helt nyt og lækkert hus, eller er din største drøm et lækkert sommerhus, så kan Dageløkke Tømrer og Snedker ApS hjælpe med at opfylde dette ønske.

Både sommerhus og nyt hus

Hos Dageløkke Tømrer og Snedker ApS kan vi bygge både huse og sommerhuse. Alle vores tilbud på nybygning laves som en hovedentreprise, og dette er både ved bygning af hele huse og blot tilbygninger eller kviste.

Når du vælger at lade Drageløkke Tømrer og Snedker ApS stå for dit nybyggeri, så sørger vi for at få søgt de rette tilladelser i forbindelse med byggearbejdet, sådan at alle lovpligtige krav og regler bliver overholdt. Vi kan også finde på at forhøre os ved andre håndværkere

Kunden i centrum

En ting der ligger os meget nært, er at få et godt forhold til vores kunder. Vi ønsker at give så personlig en vejledning som overhovedet muligt og altid være i tæt dialog med vores kunder. Dette gør vi blandt andet ved at tage ud og holde et møde med kunden, inden hele arbejdsprocessen starter, for at høre om deres ønsker til det kommende byggearbejde, såvel som at vi kan rådgive og vejlede dem i processen. Løbende sørger vi for at være i dialog med kunden, for at være sikker på, at deres ønsker og behov bliver dækket. Vi sørger selvfølgelig for, at den arbejdsindsats vi leverer, bliver lavet til en ganske konkurrencedygtig pris, så både vi som firma og lige såvel kunden er glade for.

Giv os et kald allerede i dag for at høre nærmere på telefon 45 62 59 13 46.

HVEM ER VI?

Dageløkke Tømrer & Snedker ApS

CVR: 26069831

KONTAKT OS

FIND VEJ

Dageløkkevej 1
​5953 Tranekær

PARTNERE